-->

7 Temmuz 2011 Perşembe

Göğüs Küçültme Estetiği Nasıl Yapılır ?

Özellikle doğumun ardından oluşan göğüs sarkması ve büyümesi gibi sorunlara çözüm olarak tercih edilen bir estetik yoludur. Gebelik ve doğum sırasında yenilen yemekler ve tüketilen gıdaların neden olduğu büyümeleri ortadan kaldırmak meme büyütme estetiği ile gerçekleşir.


Estetiğin yaptırılması için bazı şart ve istekler vardır. Gebeliğin hemen ardından bu estetik yaptırılamaz. 18 Yaş altındaki kızlara yapılmaz. Çünkü bu dönem içinde meme gelişimi devam eder. Fiziksel kontroller yapılmadan estetik uygulaması hiçbir merkezde uygulanmaz.


Ameliyat sırasında doktor göğüs üzerinde hesaplama ve ne oranda küçüleceğini belirtmek için bazı uygulamalara gider. Yaş ve kilo bu hesaplama için büyük önem taşır. İki türde ameliyat yöntemi uygulanır. Bu yollardan size uygun olanı tercih edilir.


Ameliyatın süresi yaklaşık 4 saattir. Ameliyatın ardından kendinizin görebileceği türde zler kalabilir. Bu izler için yapılabilecek bir şey yoktur. İzlerin geçmesini zamana bırakmak gerekir ve bir süre sonra belirginliğini kaybettiğini göreceksiniz.


Ameliyatın ardından her insan bazı zorluklar yaşayabilir. Bir süre ağrı ve sızı çekilebilir. Fakat doktor bunları önlemek için sizlere ağrı kesici ilaç önerir.


5-6 Hafta içerisinde eski halinizi alırsınız. Fakat bu dönemi doktorun tavsiye ettiği şekilde yaşamanız gerekir. Bu dönem içinde yapılacak ters hareketler tehlike oluşturabilir. Göğüslerin görsel değişimini hemen fark edersiniz. Ne oranda küçüldüğü, hangi şekli aldığını görüp, hissedebilirsiniz.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®