-->

7 Temmuz 2011 Perşembe

Burun Estetiği Nasıl Yapılır ?

Burun estetiği bir insana baştan sona değiştirebilen bir uygulamadır. Burun estetiği yapılmasından sonra seçimine göre ya çok güzelleşme olur veya oldukça kötü bir görünüm ortaya çıkabilir. Burun estetiğinin herhangi bir yan etki oluşturmaması insanları bu estetiği yaptırmaya iten en önemli faktördür. Nefes problemi dahi oluşturmadan biten ameliyat ve ameliyattan sonraki dönemde dengeli bir görünüm sağlayabilmek için yapılır.


Doğallığı bozmadan burnu kişinin istediği türde düzeltmek için uzmanlar uğraşırlar. İnsanın isteğine göre burun üstünde değişmeler yapılabilir. Burun estetiği yaptırmanın bazı nedenleri tamamen görüntüdeki rahatsızlıktan olabilir. Kırılan burun için estetik ameliyat yapılabilir.


Burun estetiği ameliyatı 2 türde yapılabilir. Bunlar açık ve kapalı operasyonlardır.


Yapılacak olan ameliyat kişinin seçimine göre genel veya lokal anestezi olarak yapılır.


Ameliyattan önce ve sonra doktorun bazı önerileri yapılması gerekir. Doktorlar ameliyattan önce yeme ve içmeye dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyorlar. Sigara tüketimi bırakılmalıdır. Ameliyattan sonra burna yapılan alçı yaklaşık 10 gün sonra çıkartılır.


Ameliyatın ardından yüz kısmında oldukça fazla şişmeler olabilir. Bunlar normal bir şeydir ve panik yapmaya gerek yoktur. Yapılacak tek şey doktorun verdiği ilaçları alarak, söylediklerini yapmaktır.


Büyük bir kısmı 10 gün içinde geçer. Fakat tamamen iyileşmesi biraz süre alabilir. Yaklaşık 1 senelik süre içerisinde tamamen iyileşmez. Daha sonra burun kısmında bir iz veya ameliyattan eser kalmaz. Tamamı ile gecen burun görünümü sizin güzelliğinize güzellik katar.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®