-->

11 Haziran 2011 Cumartesi

Ağva gezilecek yerler

Gözünüzü kapatarak iki dere arasında bulunan bir kasaba hayal edin. Kasabanın sırtını bir tarafta mavi denize, diğer tarafını ise yemyeşil bir ormana yaslayın. Tekneye binerek nehir boyunca mükemmek doğa ve denizin keyfini çıkartın. Bir fotoğraf makinesi ile bu güzelliği ölümsüzleştirin.


Nehir boyu gittikçe aquaverde, el rio, alesta ve diğer konaklama tesisleri ve diğer konaklama merkezlerinde kalabilirsiniz. Şehir gürültüsünden ve karmaşasında uzak, doğa ile baş başa kalınabilecek en güzel bölgelerden birisidir.


Ağva Avcılık; Ağva kara ve deniz balıkçılığını seven insanlar için eşsiz bir yerdir. İlginç ve heyecan veren av istiyorsanız yaban domuzu, ceylan, çakal ve kuş avına çıkabilirsiniz.


Plaj Voleybolu; Son dönemlerde ülkemizde sahil kasabalarında en fazla ilgi gören plaj voleybolu Ağva belediyesi katkısıyla yapılan yarışma büyük ilgi görüyor.


Doğa Yürüyüşü; Tatil, sağlık ve güzellik için bulunmaz bir nimettir. Ağva civarında bakır koylar, adacıklar ve orman içinde doğanın güzelliği içinde oksijen miktarının fazla olduğu bir bölgedir. Ağva şehrinde bisiklet ile gezinti ayrı bir zevktir. Tatil günlerinde insanların büyük kısmı bisiklete binerek sahil yolunda gezerler.


Karadeniz kıyısında kendisine has eşi olmayan bir bölgedir Ağva. Temiz plaja, denize ve sıcak kumlara sahiptir.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®