-->

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Youtube Videoları Mp3 Formatına Nasıl Çevirilir?



Ülkemizde erişime kapalı olmasına rağmen çeşitli yollarla hala en çok girilen sitelerin başında olan YouTube tüm dünyadan bir çok kullanıcının her gün kullandığı bir video servisidir. Böyle bir ortamda hemen hemen aradığımız her videoyu bulmamız mümkün.  Aşağıda anlatacağımız online yöntemler ile bilgisayarınıza her hangi bir program yüklemeden bu büyük siteden istediğiniz videonun mp3 formatına nasıl çevirileceğini bulabilirsiniz.


http://www.vidtomp3.com/ adresinde sitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğunuz videonun tam adresini yazarak “Download” butonuna basmanız yeterlidir. Yazmanız gereken youtube video adresi örnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.


http://www.video2mp3.net/ adresinde sitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğunuz videonun tam adresini yazıp adres kutucuğunun altındaki kalite seçeneklerinden birini seçmeniz gerekmektedir.  Standark kalite veya Yüksek kalite den herhangi birini isteğimize göre seçip “Convert” butonuna basmamız yeterlidir. Yazmamız gerekn youtube video adresi örnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.


http://vixy.net/ adresinde sitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğumuz videonun tam adresini yazıp adres kutucuğunun altındaki çevirmek istediğimiz format seçeneklerinden birini seçmemiz gerekmektedir. Vixy mp3 formatının yanı sıra .avi, .mov, .mp4, .3gp, video formatlarınıda desteklemektedir. Seçilen formattan sonra “Start” butonuna basmanız yeterlidir. Yazmamız gerekn youtube video adresi örnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®