-->

25 Mayıs 2011 Çarşamba

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI..


Zorlu bir yarışın ardından Spor Toro Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe, kupasını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda aldı.. Kadıköy’de coşku artarak devam ediyor..


-ŞAMPİYONLUK TURU- Samandıra Tesisleri’nden özel olarak hazırlanan üstü açık otobüse binen sarı lacivertliler, Bağdat Caddesi üzerinden şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Şükrü Saracoğlu Stadı’na kadar sürecek şampiyonluk turuna saat 16.45 civarında başladı.


Sarı-lacivertli takım kaptanı Alex de Souza, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde takımı taşıyan üstü açık otobüse binmeden önce tesislerin önünde lige ismini veren Spor Toto’nun Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.


Sarı-lacivertli taraftarların da katılımıyla çok sayıda araç uzun bir konvoy oluşturarak, sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüse eşlik etti. Fenerbahçeli futbolcular, önlerinde ”Şampiyon Fenerbahçe” arkasında ise sarı-lacivertli kulübün şampiyon olduğu yıllara dikkat çeken ”18” yazısı yer alan tişörtler giydi. Yoğun ilgi nedeniyle futbolcuları taşıyan otobüs güçlükle ilerleyebildi. Şampiyonluk kupası ise ikinci bir otobüsle taşındı.


Futbolcular otobüste Fenerbahçe bayrağı açarken kendilerine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlarla birlikte şampiyonluk tezahüratı yaptı. Fenerbahçeli Andre Santos kamerasıyla yaşanan sevinci görüntüledi.


Takım otobüsünde yer almayan teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler, takımı taşıyan otobüsü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılayacakları kaydedildi.


Fenerbahçeli oyuncuları taşıyan otobüs, Sahil Yolu ve Bağdat Caddesi istikametini takip ederek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na yoğun sevgi gösterileri altında ilerliyor.


-NELER YAŞANDI?-
Taraftaların oluşturduğu konvoy nedeniyle çok ağır bir şekilde otobüs Bağdat Caddesi’ne doğru ilerlerken, futbolcular ve teknik heyet, “Yaparım bilirsin” şarkısında, Apaçi dansında coştular.


-BAĞDAT CADDESİ’NDE GELİŞ-
Yoğun trafik nedeniyle Fenerbahçelileri taşıyan otobüs, yaklaşık 2 saati bulan bir yolculuğun ardından saat 18.35 gibi Bağdat Caddesi girişine gelebildi.


Sarı lacivertliler, kalabalık taraftar grubuyla birlikte şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşayarak, yoğun trafik nedeniyle yavaş bir şekilde Bağdat Caddesi üzerinden Şükrü Saracoğlu Stadı’na doğru ilerlemeye çalışıyor.


-OTOBÜS BOZULDU-
Fenerbahçelileri taşıyan otobüs, saat 20.00 gibi Suadiye’ye civarına ulaştığı sırada beklenmedik bir gelişme oldu. Otobüsün bozulması nedeniyle, ilerleyiş bir süre durdu.


İkinci bir otobüsün gelmesi ve futbolcular ve teknik heyetin bu otobüse geçmesiyle Şükrü Saracoğlu Stadı’na ilerleyiş devam etti.


-UZUN YOLCULUĞUN ARDINDAN SARACOĞLU’NDA-
Fenerbahçe kafilesi, taraftarıyla bütünleştiği 5 saate yaklaşan yolculuğun ardından saat 21.30 gibi Şükrü Saracoğlu Stadı’na ulaştı.
Takımın stada gelmesiyle tribünleri dolduran taraftarların coşkusu daha da arttı.


-STATDAKİ KUTLAMALAR-
Tamamlanan 2010-2011 sezonunun özellikle ikinci yarısındaki maçlara büyük ilgi göstererek sarı-lacivertli ekibe önemli bir destek veren taraftarlar, tribünleri bu kez kez şampiyonluk kutlamaları için doldurdu.


Takımın stada gelişinden önce başlayan kutlamalarda öncelikle Fenerbahçe’nin kuruluşunun 100'ncü yılında sarı-lacivertli camia için ”100. Yıl Marşı” besteleyen Kıraç, Fenerbahçe forması giyerek sahne aldı. Kıraç marş ve şarkılarıyla tribünleri dolduran binlerce taraftara büyük bir coşku yaşattı.


Kıraç’ın ardından sahneye bu kez şarkıcı Ziynet Sali Çıktı. Sali ve beraberindeki iki dansçı kızın kıyafetlerinin üst bölümü de Fenerbahçe formasından oluştu. Mini konserlerin ardından yapılan dans gösterileri de ilgiyle izlendi.


Stadı dolduran taraftarlar, kutlamalar başlamadan önce tribünlerde şampiyonluk şarkılarının yanında rakiplerine de gönderme yaparak sık sık ”Kıskananlar Çatlasın” şeklinde tempo tuttular.


-TEK TEK PLATFORMA-
Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ortasına kurulan platforma tek tek önce çalışanlar ve teknik ekip, ardından futbolcular, sonra teknik direktör Aykut Kocaman, yönetim kurulu üyeleri ve son olarak başkan Aziz Yıldırım çıktılar.


-KUPAYI KAPTANLAR ALDI-
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, futbolcular ve teknik heyete şampiyonluk madalyalarını taktıktan sonra sıra kupaya geldi.
Kaptanlar Alex de Souza, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, şampiyonluk kupasını Mahmut Özgener ve Spor Toto Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar’ın elinden aldı.


-KUPAYLA STAT TURU- Şampiyonluk kupasını alan Fenerbahçeli futbolcular, kupayla tüm tribünleri dolaşarak mutluluklarını taraftarıyla paylaştı.


 



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®