-->

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Cemile Ölecekmi Öldümü Öyle Bir Geçer Zamanki 24 Mayıs 2011

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi 24 Mayıs 2011 tarihli 24. bölümünde Cemile Ali Kaptan’dan olan çocuğu aldırmak için gittiği evde aşırı kanamadan dolayı, fenalık geçirdi. Cemile en son gözlerini kapadı. Cemile ölecek mi? Öldümü. Bunu dizinin 35 . bölümünde öğreneceğiz. Cemile kürtaj masasında kanamadan dolayı ölecek mi, Cemileye neler olacak . Cemile ‘nin annesi cankurtaran istedi. Ancak yasa dışı kürtaj yapan ev sahipleri korktuklarından dolayı cankurtaran çağırmayı düşünmediler. Yoksa Cemile Ölüyor mu?

34. Bölümde Neler Oldu ?

Mesude’nin akıl almaz davranışlarına sinirlenen ve elini aynaya vurup kestiren soner bey ile aylin hastaneye gitti ve eline pansuma yaptırdı. Mesude ailesi ile birlikte soner ‘in evine geldi. Süleyman eve almadı fakat Murat içeri soktu. Soner ‘e hesap sormaya gelen mesude ve ailesi süpriz bir sonuçla karşılaştılar. Soner hödük bir aile ve kızıyla yaşayamıyacağını söyledi hemen evi terketmeleri için ısrar etti.

Mesude nişan bozulunca kafayı kırdı ve herşeyi murat ‘a anlattı. Senle evlenmek için para aldığını ve bir anlaşma yaptığını duyunca murat deliye döndü. Murat odasına gittikten sonra milyonlarca kişinin beklediği sahne geldi.

Soner silahını mesudeye doğrulttu, silahına susturucu takan soner ateş etti ama ateş etmeden önce aylin son hamle ile koluna vurdu ve mesude kolundan yaralandı. Süleyman, mesudeyi tatlı bir dille uyardı.

Ahmet’i hapishanede büyük tehlikeler bekliyor. Ahmet gece tuvalette iki kişinin saldırısına uğradı. Ahmet ikisinide paketledi fakat gardiyanlar içeri girdiğinde şiş ‘in ahmet ‘in elinde olduğu gördü. Ahmet daha fazla ceza alabilir.

Carolin ali kaptan kanalında ise carolin tekrar eve döndü. Fakat ali kaptan yatağına bile almıyor. Carolin, güzel bir kadın olarak ali kaptan ‘ın gönlünü almak için kırmızı iç çamaşır giyip yatağa gitti ve ali kaptan yine almadı. Cemile çocuğu aldırmak için kararlı fakat sancıları artınca ebe kadına gitti. Kanaması artan cemile ye ebe kadın müdahale etmedi öylece kendi halinde kaldı.

Sizce Cemile Ölecek mi? 35. Bölümde Neler Olacak ? Aşağıdan Anında Yorumlarınızı Yazabilirsiniz …

Öyle Bir Geçer Zamanki Cemile Ölecek mi, Cemile Kürtaj Yaptırırken Kanamadan Ölecek mi,Öyle Bir Geçer Zamanki 34. Bölüm Cemile Öldümü,Öyle Bir Geçer Zamanki 35. Bölümde Neler Olacak,Cemile Ölüyormu,Cemile Hayatını Kaybedecekmi Öyle Bir geçer Zamanki



Naptik Lan Biz

0 yorum:

Yorum Gönder

Anasayfaya Üste Git Copyright © 2011 Hayata PanTik At!... ®