Patlıcanların sıcak fırında közlenmesiyle yapılan bir yemek … Peki Herse Nasıl yapılır. Lezzetli bir herse için hangi hususlara dikkat edilmelidir? İşte herse tarifi:
Malzemeler
Patlıcan, biber, domates, şeker, limon suyu,
Yapılışı: Patlıcanları sıcak fırında közleyin. Bir tencerede zeytinyağını kızdırıp irice doğranmış biberleri koyup 5 dakika pişirin.Üzerine ince kıyılmış sarımsakları ve rendelenmiş domatesleri ilave edin.Közlenmiş patlıcanın kabuğunu soyup irice doğrayın ve tavadaki karışıma ekleyin. 5 dakika daha pişirip üzerine şekeri, tuzu ve limon suyunu ekleyip servis tabağına koyun. Sıcak veya soğuk ikramedin.
Haber7
Herse Tarifi,Resimli Herse Tarifi,Herse Nasıl Yapılır,Herse İçin Gerekli Malzemeler
herse nasıl yapılırAyrıca yorumlarımızı yaparken güzel Türkçemizin kurallarına uymaya dikkat edelim. Yorum yaparken yazım yanlışı konusunda yaptığımız bazı hatalar şöyle:
0 yorum:
Yorum Gönder